• Placeholder

Beelden

Organiseer je een event waarbij decoratieve beelden een mooie aanvulling zijn op het decor? Of richt je een tijdelijke thema-etalage in met bijvoorbeeld dieren? Wil je een gevaarlijke leeuw voor de ingang van je popconcert, Spiderman als held tijdens een communie, een hongerige panter in je kantoor? Of heb je juist graag tamme en aaibare beestendecors voor de kinderevents die je organiseert? Beelden als decodieren, superhelden, ridders en kabouters vormen vaak een leuke en spontane eyecatcher, zowel bij feesten als in thema-decors. Event Design Parkstad heeft een uitgebreide collectie beeldendecoratie ter beschikking voor de inrichting van decors en evenementen, van tropische vogels tot Marilyn Monroe, van groot tot klein, in allerlei soorten materialen en té leuk om niet in ‘huis’ te halen.

Maak van je feestzaal een heuse striphelden area of richt de etalage van je reisbureau in als jungle. Vier je vijftigste verjaardag in Noordpoolstijl met ijsberen of ga juist genieten van een junglesfeer. Huur decoratieve boerderijdieren als sfeermaker voor buitenevenementen of zet een beschermende ridder voor je winkeldeur. Beeldendecoratie kun je gebruiken voor podia, feesten, etalages, buiten- en binnen-evenementen, in winkelcentra, zorgcentra en noem maar op. Van beestachtige taferelen uit de Savanne of onschuldige aaibare lammetjes om de lente te vieren, Event Design Parkstad heeft het. Onze beeldendecors geven jouw bedrijf of event de juiste sfeer en uitstraling. Superhelden, popsterren, dieren of ze nu decor zijn of echt, trekken altijd de aandacht en maken mensen blij. De decoratiestukken van Event Design Parkstad staan te trappelen om voor je te poseren!

Zowel losse dieren en popsterren, als complete inrichtingen in de stijl van hun habitat met bijbehorende accessoires vind je bij Event Design Parkstad. We geven je graag een rondleiding door onze opslagfaciliteiten, zodat je de mogelijkheden kunt bekijken. Onze event designers helpen je de perfecte inrichting voor jouw evenement samen te stellen, van dier tot decor en bijpassend meubilair. Bel even voor een afspraak, dan ontvangen we je graag!

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder