Event Design Parkstad – Meubilairverhuur

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar meubilair? Event Design Parkstad heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Wij verhuren onder andere tafels, stoelen, krukken, statafels, bars en lounge meubelen en bieden een uitgebreide keuze op het gebied van meubilair verhuur.

Meubilair speelt een belangrijke rol bij de aankleding en inrichting van een evenement. Van kleine receptie tot feest met honderden of zelfs duizenden gasten, Event Design Parkstad verzorgt de volledige inrichting van jouw feest- of bedrijfslocatie. De keuze in ons assortiment is haast eindeloos en daarnaast maken wij ook tafels, stoelen en ander meubilair op maat. Wil je echt iets unieks en exclusiefs? Onze event designers gaan er graag mee aan de slag!

Van sfeervolle tafels met lopers voor bruiloften tot complete bars met loungemeubilair voor vip-feesten, van statafels met krukken voor een bijzonder verjaardagsfeest tot volledige inrichtingen voor bedrijfsevenementen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Event Design Parkstad heeft het. En als we het níet hebben, dan kunnen we het maken! Wij verhuren meubilair voor elk soort evenement, van huwelijksfeest tot concert. We leveren passende meubels voor thema-evenementen zoals Marrakech, Egypte en droomfantasie. Uiteraard kun je naast meubilair, ook alle andere decoraties, plafond en muurpanelen bij ons huren. Bij Event Design Parkstad vind je elke dienst voor de inrichting van jouw evenement onder één dak!

Event Design Parkstad heeft voor elke gelegenheid de perfecte tafels, stoelen, bars en loungemeubilair. Een goed ingericht evenement laat de gasten ontspannen en genieten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? We leiden je graag rond door onze opslagfaciliteiten zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden op het gebied van meubilair verhuur. Onze event designers adviseren je graag. Maak direct een afspraak!

Contact

De mogelijkheden bij Event Design Parkstad zijn eindeloos. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wilt u meer weten over ons bedrijf of materialen huren? Neem dan NU contact met ons op.

info aanvragen
 • Bezoekadres
  Beitel 15
  6422 PA Heerlen

  Postadres
  Bockstraat 26
  6461VX Kerkrade

  Telefoon:
  045 – 535 01 88

  E-mail:
  info@parkstad.biz

  Algemene voorwaarden

 • Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: (#4) Application request limit reached
  Type: OAuthException
  Code: 4
  Please refer to our Error Message Reference.

Contact

De mogelijkheden bij Event Design Parkstad zijn eindeloos. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wilt u meer weten over ons bedrijf of materialen huren? Neem dan NU contact met ons op.

info aanvragen