Contact

BARVERHUUR

Op zoek naar hoogwaardige evenementenverhuur in heel Nederland? Event Design Parkstad is jouw betrouwbare partner, gespecialiseerd in het verhuren van retro en vintage bars, stijlvol meubilair, bloemdecoraties en nog veel meer om de perfecte sfeer te creëren op jouw event of feest.

Onze expertise ligt vooral op het gebied van barverhuur op maat. We begrijpen dat de bar het centrale punt van een evenement is en daarom verdienen onze bars alle aandacht. Met aandacht voor uitstraling, beleving en kwaliteit zorgen we ervoor dat onze (mobiele) bars echte blikvangers zijn. Elk met een uniek design, maar allemaal slim en praktisch ingericht om aan al jouw behoeften te voldoen.

Bij Event Design Parkstad streven we ernaar altijd een perfect passende en complete oplossing te bieden voor jouw evenement. Of je nu een klein feestje of een grootschalig evenement organiseert. Wij hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken.

Twijfel je nog over het exacte concept dat je wilt neerzetten? Geen probleem! Bij Event Design Parkstad is bijna niets onmogelijk. We denken graag met je mee om een uniek concept op maat te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Met duizenden items beschikbaar voor verhuur, van decoratie tot meubilair, bieden we oplossingen voor alle denkbare thema’s, seizoenen, gelegenheden en locaties. Laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze uitgebreide selectie en maatwerkopties.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige barverhuur en andere evenementbenodigdheden, dan ben je bij Event Design Parkstad aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »
OFFERTE AANVRAGEN