Contact

THEMAFEESTEN

themafeest decoratie

Wij zijn gek op alle themafeesten! Wij creëren een moderne vertaling van jullie gekozen thema met een stijlvolle uitstraling; geen oubollige decorstukken bij Event Design Parkstad!
Als je een themafeest aan het voorbereiden bent, zakelijk of privé, laat het ons weten; we brainstormen graag en leveren coole, originele en stijlvolle ideeën.  

Een feest moet sfeer hebben en door een feest een bepaald thema mee te geven lijkt het of dit vanzelf komt. Of je nu op zoek bent naar themafeest decoratie om de geboorte van een kindje te vieren of ervoor wil zorgen dat er over jouw Oud & Nieuw-feest nog jarenlang wordt nagepraat: bij Event Design ben je aan het juiste adres. Met onze themafeest versiering maak jij van elke party een lust voor het oog! En dat zonder zorgen, want met onze producten weet je dat je kwaliteit in huis haalt

We verhuren duizenden items van decoratie tot meubilair en voor alle denkbare thema’s, seizoenen, gelegenheden en locaties. Hebben we het niet al in huis? Dan maken we het op maat in onze eigen werkplaats!

OFFERTE AANVRAGEN

LANDEN

Click Here

JUNGLE

Click Here

MOVIE-THEME

Click Here

70’S 80’S 90’S

Click Here

OVERIGE THEMA’S

Click Here

AND MORE..

Click Here
Get in Touch

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »