Contact

CONGRES

Een congres is een effectieve manier om marketing, netwerken en het delen van kennis te mixen en te bevorderen. Deze vorm van live-communicatie kan, mits goed uitgevoerd, voor jullie bezoekers, medewerkers, klanten en/of potentiële klanten een zeer sterke beleving verzorgen. Die ervaring maakt dat je boodschap nog beter overkomt én vooral blijft hangen.

Wij bieden je de mogelijkheid jouw congres meer impact te geven door middel van event styling. Bij een event ligt het zwaartepunt natuurlijk op de inhoud ervan. Vergeet echter niet dat het thema en de sfeer eromheen ook zeer bepalend zijn voor een doelgerichte beleving.

Om een goed passend concept van de congres decoratie te bedenken, bespreken wij gezamenlijk eerst belangrijke aandachtspunten, zoals de locatie, de doelgroep, huisstijl, logo-kleuren, branding, aantal gasten, hoeveel sprekers zijn er op het podium, het programma, richtlijn budget, etc. Het meest belangrijke is: wat willen jullie bereiken met het event? Aan de hand daarvan maken wij een moodboard en geven wij een offerte waarin alle elementen samenkomen. Dat bespreken wij en zo komen wij tot een passende stijl die jullie boodschap versterkt. Kijk hieronder naar foto’s om inspiratie op te doen over verschillende congres decoratie:

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »
OFFERTE AANVRAGEN