Contact

SEIZOENSDECORATIE VOOR BIOSCOPEN

Stel je voor: de nieuwe 007 film is uit, en je hele bioscooppand is omgetoverd tot een scene uit de film? Of de nieuwe avatar film draait en je waant je in de wereld van avatar bij je bezoek aan de bioscoop. Of Titanic draait opnieuw in de filmzalen en er ligt een boot van 7 meter in de hal van je bedrijfspand. Stel je voor hoe veel Insta-shots zullen worden genomen en hoe veel gratis content je voor jezelf creëert door middel van onze seizoensdecoratie voor bioscopen.

Maar ook algemene decoratie draagt altijd enorm bij aan de beleving van je klanten, en wij zijn ervoor om te zorgen dat we hierbij ook nog eens inspelen op het film-gerelateerde verhaal. Wat dacht je van winterdecoratie met een levensgrote Olaf de sneeuwpop? Voor iedere gelegenheid, voor ieder seizoen, wij hebben het perfecte idee. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken samen jouw droomdecoratie werkelijkheid!

En niet te vergeten: onze stehtish reclame is natuurlijk bij iedere film te zien bij VUE Kerkrade. Heb jij ‘m al gespot??

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »
OFFERTE AANVRAGEN