Contact

event design parkstad organiseert Themafeest uit de jaren 70 80 90 voor elke gelegenheid.

70’s 80’s 90’s

Stap terug in de tijd en beleef een onvergetelijke avond vol nostalgie met het perfecte themafeest uit de jaren 70, 80 of 90. Compleet verzorgd door Event Design Parkstad. Beeld je in: de zaal is omgetoverd tot een swingende discotheek, waar de dansvloer centraal staat. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een spectaculaire verlichte dansvloer geïnstalleerd. Dit allemaal om de perfecte setting te creëren voor een avond vol dans en plezier.

Bij Event Design Parkstad maken we van jouw themafeest een waar spektakel. Met duizenden items beschikbaar voor verhuur, van decoratie tot meubilair. Wij bieden de oplossingen voor alle denkbare thema’s, seizoenen, gelegenheden en locaties. En mochten we iets niet standaard in huis hebben, dan maken we het gewoon op maat in onze eigen werkplaats, zodat jouw feest tot in de puntjes verzorgd is.

Kortom, laat Event Design Parkstad jouw perfecte themafeest realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw gasten onderdompelen in een avond vol nostalgische charme en onvergetelijk entertainment. Met onze expertise en maatwerkopties creëren we samen een feest dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan.

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »
OFFERTE AANVRAGEN