Contact

INTERIEUR STYLING / MAKE-OVER

Bedrijfspand styling

Jouw bedrijf heeft een bepaalde gedachtegang en uitstraling. Als je dit doorvoert in het interieur zal jouw klant het juiste gevoel krijgen als hij of zij binnenloopt. Zo wordt er een fijne omgeving gecreëerd voor 

werknemers en klanten. Een interieur moet niet alleen op een lijn zitten met het identiteit van jouw bedrijf maar ook met de wensen en behoeften van de werknemers en de klanten. 

Event Design Parkstad kan je goed helpen bij de bedrijfspand styling. Wij gaan ervoor zorgen het interieur van voor tot achter klopt. Heb je een horecagelegenheid, een gezondheidsinstelling of een kantoorpand, samen komen we tot het perfecte design dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

Herken je één van deze punten, of misschien wel allemaal? We got you!

  • Het interieur is erg oud en zou je graag willen vernieuwen maar, doordat je geen plan hebt opgesteld weet je niet waarmee te beginnen.
  • De indeling van de ruimte is niet ideaal. Je hebt al geprobeerd zelf te schuiven met de meubels, maar het lukt niet om de juiste indeling te vinden.​
  • Tijd blijft een probleem. Het is een grote klus en je hebt een bedrijf te runnen, dus het nieuwe interieur blijft op een laag pitje.

We verhuren duizenden items van decoratie tot meubilair en voor alle denkbare thema’s, seizoenen, gelegenheden en locaties.

Hebben we het niet al in huis? Dan maken we het op maat in onze eigen werkplaats!

OFFERTE AANVRAGEN

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »