Event Design Parkstad – Decoratieverhuur

Ben je op zoek naar passende, hippe en creatieve huurdecoratie voor jouw evenement? Event Design Parkstad biedt talloze mogelijkheden voor de aankleding van élke ruimte. Buiten of binnen, winkelcentrum of concerthal, van feestdecoratie tot etalage-inrichting, van decoartikelen tot complete sfeerdecoratie, van bloemen tot Sinterklaasversiering, Event Design Parkstad staat voor je klaar!

Wat denk je van een complete jungle als setting voor jouw party of een prachtige ridderzaal om in te trouwen? Wil je een fantastische decoratieve eenhoorn tentoonstellen op de ‘sweet sixteen’ van je dochter of ben je op zoek naar een super stoere spiderman om het communiefeest van je zoon aan te kleden? Geef je een fantastisch feest met Kerst en zoek je de mooiste kerstballen voor aan het plafond of organiseer je een ‘glitter and glamour’ feest om nooit te vergeten? Wil je een beachparty-stijl popconcert of tover je een winkelcentrum om tot woonplaats van de paashaas?

Event Design Parkstad verhuurt decoratie voor elk denkbaar event, of dat nu een bruiloft is of een groot bedrijfsfeest. Wij denken graag met je mee over de styling van jouw speciale gelegenheid, van accessoires tot complete inrichting. Je bent van harte welkom voor een rondleiding binnen onze opslagfaciliteiten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die Event Design Parkstad binnen het decoratieverhuur te bieden heeft. We hebben een enorm aanbod aan decorwanden, styling voor feesten, meubilair, themadecoratie en complete locatie-inrichtingen. Daarnaast ontwerpt Event Design Parkstad ook decoratiematerialen en versieringen op maat, waarbij onze creatieve medewerkers graag met je meedenken over de invulling van het decor van jouw evenement.

Ben je op zoek naar een event design bureau dat de perfecte decoratie voor jouw event verzorgt? Event Design Parkstad gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Kom een kijkje nemen in onze opslagfaciliteiten om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken. Maak direct een afspraak!