Contact

MEUBILAIR

meubel verhuur

Meubilair speelt een belangrijke rol bij de aankleding en inrichting van een evenement. Voor 10 of 10.000 gasten wij hebben het juiste meubilair.

Meubilair voor iedere ruimte
Meubilair speelt een belangrijke rol bij de aankleding en inrichting van een evenement. Van kleine receptie tot feest met honderden of zelfs duizenden gasten, Event Design Parkstad verzorgt de volledige inrichting van jouw feest- of bedrijfslocatie. 

Alles onder 1 dak
Event Design Parkstad heeft meubel verhuur voor elk soort evenement, van huwelijksfeest tot concert. We leveren passende meubels voor thema-evenementen zoals Marrakech, Egypte en droomfantasie. Uiteraard kun je naast meubilair, ook alle andere decoraties, plafond en muurpanelen bij ons huren. Maak vrijblijvend een afspraak.

Meubilair op maat
De keuze in ons assortiment is haast eindeloos en daarnaast maken wij ook tafels, stoelen en ander meubilair op maat. Wil je echt iets unieks en exclusiefs? Onze event designers gaan er graag mee aan de slag! Hebben we het niet al in huis? Dan maken we het op maat in onze eigen werkplaats!

CHECK OUT SOME OF OUR FINEST WORK

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT
« of 3 »
OFFERTE AANVRAGEN