Decoratieverhuur

Organiseer je een beachparty of waan je je liever in de jungle? Geen probleem! Wil je een comic event organiseren en zoek je beelden van karakters? Hebben we! Geef je een modeshow rondom kerst en zoek je álle materialen, van rode loper tot catwalk en kerstversiering? Natuurlijk hebben we dat! Wil je gigantische paaseieren aan het plafond van je winkelcentrum hangen? Waarom niet!

Wij verhuren decoratie, inrichting, meubilair en materiaal in alle denkbare seizoenen en voor alle gelegenheden:

 

Kerst

Wanneer je ‘Kerstmis’ zegt, denkt je aan lichtjes, kerstbomen, gezelligheid en sfeer. Beleef het ultieme kerstgevoel.

Carnaval

Niet alleen Limburg maar heel Zuid-Nederland wordt er vanaf 11 november weer door gepakt, de carnavalsgekte!

Pasen

De bloesem en heerlijke voorjaarsgeuren, de dagen lengen en we denken al langzaam aan de zomer. Maar eerst vieren we pasen!

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten komen in november weer aan in ons land. Weken vol spanning, het Sinterklaasjournaal en de schoen zetten.

Winter

Tijdens de winter wordt het extra gezellig en warm gemaakt om de toch al vaak barre dagen op een fijne manier door te komen.

Zomer

Zittend op een loungestoel genietend van een heerlijke cocktail, je voeten in het fijne zand. De heerlijk warme zon, je waant je op Ibiza.

Landen

Van Rome tot Parijs, oer Hollands of toch liever richting the States? De wereldreizigers onder ons kunnen alle kanten op.

Beesten

Beestendecoratie passend voor ieder evenement.. Een mooi geheel met een diversiteit aan planten en bloemen om de dierentuin compleet te maken

Huwelijk

“All you need is love….” en de juiste decoratie en meubilair om de mooiste dag van jullie leven compleet te maken.

Bloemen

Kleine bloemversieringen, grote takken, in de kleuren van het bedrijfslogo, vers of kunst we zetten de bloemetjes buiten.

Beelden

Beelden als decodieren, superhelden en ridders vormen vaak een leuke en spontane eyecatcher, zowel bij feesten als in thema-decors.

Meubilair

Meubilair speelt een belangrijke rol bij de aankleding en inrichting van een evenement. Voor 10 of 10.000 gasten wij hebben het juiste meubilair.

Show materialen

Van beursstands tot catwalks, podia en truss constructies. Voor huldigingen en shows tot miss verkiezing en parkconcert.

Niet gevonden wat je zocht?

Helemaal tot hier gekomen en niet gevonden wat je zocht?