Contact

ROADSHOW MET ECHTE BLIKVANGERS!

Welkom bij onze roadshow! In een tijd waarin vluchtige media de boventoon voeren, wordt het steeds belangrijker om direct contact te hebben met je doelgroep. Gelukkig maken wij dit mogelijk op een effectieve en ongedwongen manier met onze goed doordachte roadshow. Onze roadshow bestaat uit twee opvallende en unieke elementen: onze promotiebus en ons “theater op wielen”. Samen kunnen we bepalen welke blikvanger het beste bij jouw campagne past.

Onze voertuigen zijn self-supporting, wat betekent dat je op elke locatie kunt beschikken over stroomvoorziening, verwarming en airconditioning. Dit zorgt ervoor dat je altijd een comfortabele omgeving hebt om je boodschap over te brengen. Bovendien kunnen onze voertuigen op aanvraag volledig worden getransformeerd naar het gewenste thema. Denk hierbij aan verf, bestickering en inrichting. We weten dat het huren van een roadshow vaak bedoeld is als rijdend visitekaartje, daarom bieden wij de mogelijkheid om de wagen aan te passen aan de gewenste stijl en sfeer die je wilt uitstralen. Op die manier kan elke bezoeker een duidelijk beeld vormen van jouw bedrijf.

Onze roadshow is breed toepasbaar en biedt talloze mogelijkheden. Of je nu een introductie wilt doen, kennis wilt delen, een festival wilt organiseren of op een andere manier je doelgroep persoonlijk wilt benaderen, onze roadshow staat voor je klaar. We geloven in de kracht van direct contact en de impact die dit kan hebben op het opbouwen van relaties met je doelgroep. Met onze roadshow kunnen we jouw boodschap op een interactieve en gedenkwaardige manier overbrengen. Stap aan boord van onze roadshow en laat je doelgroep versteld staan! Neem contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat jouw campagne een groot succes wordt.

Check onze unieke blikvangers hier!

OFFERTE AANVRAGEN