Contact

TOILETWAGEN VOOR DAMES EN HEREN!

Bij Event Design Parkstad begrijpen we het belang van comfortabele sanitaire voorzieningen tijdens feesten en evenementen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een toiletwagen te huren die speciaal is ontworpen voor dames en heren. Of het nu gaat om een bruiloft, een festival of een bedrijfsevenement, onze toiletwagens zorgen voor een hygiënische en stijlvolle oplossing.

Het huren van een toiletwagen heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele mobiele toiletten. Onze toiletwagens zijn ruim, goed geventileerd en voorzien van alle moderne gemakken. Ze zijn uitgerust met meerdere aparte toiletruimtes, wastafels, spiegels en zelfs luxueuze details zoals sfeerverlichting. Hierdoor kunnen uw gasten in alle comfort gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen.

Bij Event Design Parkstad geloven we ook in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw evenement. Daarom bieden we de mogelijkheid om de toiletwagen te personaliseren in de gewenste stijl door middel van decoratie. Of u nu een thema heeft voor uw feest of gewoon wilt dat de toiletwagen past bij de algehele uitstraling van uw evenement, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Denk aan aangepaste banners, bloemendecoraties, of zelfs branding met uw bedrijfslogo.

Met onze toiletwagens voor dames en heren bent u verzekerd van een hoogwaardige sanitaire ervaring voor uw gasten. Of het nu gaat om een intiem tuinfeest of een grootschalig festival, wij zorgen ervoor dat uw gasten zich comfortabel en welkom voelen. Neem contact op om meer te weten te komen over onze toiletwagenverhuur en de mogelijkheden voor personalisatie. Wij staan klaar om uw evenement tot in de kleinste details te verzorgen.

OFFERTE AANVRAGEN